Μήνυση στον Παναγιώτη Δημητρά..

Φανταστείτε να κάνει κάποιος μήνυση στον Παναγιώτη Δημητρά επειδή παραβίασε τον …αντιρατσιστικό νόμο! Μπορεί κάτι τέτοιο να σας φαίνεται αστείο, αφού ο Δημητράς εκτός από τον τίτλο του Εθνικού μας Λογοκριτή, περιφέρει και τον τίτλο του Εθνικού μας Αντιρατσιστή, αλλά δεν είναι απίθανο κάποια στιγμή στο μέλλον να συμβεί και αυτό. Γιατί στον κόσμο του “πολιτικά ορθού” δικαιωματισμού, είναι πολύ εύκολο να μετατραπείς εν μια νυκτί από δικαστής σε κατηγορούμενο, από κυνηγός σε θήραμα.

Κοιτάξτε πώς την έπαθαν με το σκάνδαλο των σεξουαλικών παρενοχλήσεων οι “προοδευτικοί” αστέρες του Hollywood που, μόλις πριν λίγους μήνες δήλωναν σοκαρισμένοι και αηδιασμένοι με τον Donald Trump και το “grab them by the pussy”. Κοιτάξτε πώς την έπαθαν οι αριστερές φεμινίστριες , που για χρόνια κατηγορούσαν τους πάντες για σεξισμό, και τώρα χαρακτηρίζονται ως ρατσίστριες επειδή είπαν πως οι τρανσέξουαλ δεν είναι γυναίκες!

Στην πραγματικότητα, η “πολιτική ορθότητα” είναι μια ιδεολογία, που πάει τόσο κόντρα στην ίδια την ανθρώπινη φύση, που είναι αδύνατον να ακολουθήσεις τις διδαχές της και τον τρόπο ζωής που απαιτεί . Συν τοις άλλοις, για να εξακολουθήσει να έχει λόγο ύπαρξης, όσο περνάνε τα χρόνια γίνεται ακόμη πιο ακραία και παρανοϊκή, καθώς νέες, όλο και πιο απίθανες, ομάδες διεκδικούν το φωτοστέφανο του θύματος και του καταπιεσμένου. Έτσι πολύ εύκολα ο υπερ-προοδευτικός του σήμερα μπορεί να χαρακτηριστεί φασίστας σε λίγους μήνες, αν χάσει επεισόδια και δεν ακολουθήσει την νέα trendy παλαβομάρα των “πολιτικά ορθών” κύκλων. (πχ τα δικαιώματα των ανδρών με περίοδο ή η καταπίεση των γυναικών με τσιγκελωτό μουστάκι)

Μια λάθος λέξη, μια λάθος κίνηση, ένα στραβό κοίταγμα είναι αρκετά για να βρεθεί κάποιος ακόμη πιο “αντιρατσιστής”, ακόμη πιο προοδευτικός, ακόμη πιο ευαισθητούλης ή με λίγα λόγια, ακόμη πιο παλαβός από σένα, που θα ανιχνεύσει τον βαθιά κρυμμένο ρατσισμό σου και σαν Ιεροεξεταστής θα σε δικάσει, θα σε διασύρει, θα σε καταστρέψει και, κυρίως, θα σε κηρύξει έκπτωτο του “πολιτικά ορθού” παραδείσου. Μέχρι φυσικά να έρθει και η δική του σειρά. Γιατί η πολιτική ορθότητα πάντα τρώει τα παιδιά της. Όπως και όλες οι ολοκληρωτικές ιδεολογίες, άλλωστε.

Τηλέμαχος Χορμοβίτης

[an error occurred while processing the directive]
[an error occurred while processing the directive] [an error occurred while processing the directive]